ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ HASHTAGS ΓΙΑ ΤΟ INSTAGRAM ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ!

ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ HASHTAGS ΓΙΑ ΤΟ INSTAGRAM ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ!

INSTAGRAM - DIGITAL MARKETING

Όπως είναι γνωστό το Instagram αποτελεί μία εξαιρετικά δυναμική πλατφόρμα για να προβάλλει κάποιος τη δουλειά του, τα προϊόντα, ή τις υπηρεσίες του.

Ένας από τους βασικούς μηχανισμούς για να σε ανακαλύψει ή να σε δεί κάποιος στο Instagram είναι τα hashtags. Τα hashtags είναι οι λέξεις που έχουν μπροστά τους το σύμβολο # και χρησιμοποιούνται για να οργανώσουν το περιεχόμενο σε συγκεκριμένα γκρούπ ενδιαφέροντος.

Για παράδειγμα αν κάποιος ψάχνει να βρει πληροφορίες σχετικά με τη φωτογραφία μπορεί να χρησιμοποιήσει το hashtag #photography, ή αν κάποιος θέλει να βρει ένα προϊόν ή μία υπηρεσία μπορεί για παράδειγμά να χρησιμοποιήσει το hashtag #PlayStation ή το hashtag #logodesign

Όπως λοιπόν καταλαβαίνουμε τα hashtags είναι πάρα πολύ σημαντικά και αποτελούν ίσως τον κορυφαίο παράγοντα για το αν θα δει τις δημοσιεύσεις μας το σωστό κοινό αλλά και υποψήφιοι πελάτες μας.

Πώς όμως ανακαλύπτει κάποιος η βρίσκει τα κατάλληλα και τα πιο αποδοτικά hashtag για τη δημοσίευση που θέλει να κάνει, ώστε να πάρει άμεσα αποτελέσματα;

Την λύση έρχεται να δώσει η εφαρμογή FocalMark η οποία είναι διαθέσιμη σαν εφαρμογή αλλά και σαν online υπηρεσία, δωρεάν.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή μας επιτρέπει να ψάξουμε hashtags τα οποία θα είναι ιδιαίτερα αποδοτικά με βάση το τι θέλουμε εμείς να προβάλλουμε και να προωθήσουμε, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα για τις δημοσιεύσεις μας.

Η χρήση της εφαρμογής είναι εξαιρετικά απλή: το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε ένα hashtag ή μία λέξη – θέμα που έχει σχέση με τη δημοσίευση μας και αμέσως θα μας προτείνει αλλά hashtags τα οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή & αποτελεσματικά.

Επιπλέον μπορούμε να βρούμε hashtags τα οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές και πόλεις.

Έτσι με αυτόν τον τρόπο που βρίσκουμε πολύ γρήγορα εύκολα και αποτελεσματικά. hashtags που είναι αποτελεσματικά και στοχεύουν ακριβώς στο κοινό που θέλουμε να προβάλουμε το περιεχόμενο μας.

Μη χάνεται λοιπόν στιγμή, κατέβασε την εφαρμογή στην Android ή iOS και αυξήστε αποτελεσματικά τις θεάσεις και τις προβολές των δημοσιεύσεών σας.

Lightform Visual Communication
Lightform Visual Communication

Θέλεις ολοκληρωμένες υπηρεσίες οπτικής επικοινωνίας, branding και digital / social marketing για την επιχείρηση σου, για αποτελεσματική προβολή, και αυξηση πωλήσεων; Επικοινώνησε μαζί μας!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://lightform.gr/wp-content/uploads/2013/06/photoshop-tutorial-composite-9.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}