ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΖΟΟΜ ΣΤΟ INSTAGRAM

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΖΟΟΜ ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Ομάδα πίσω από το Instagram φαίνεται να έχει κέφια αυτή την περίοδο. Ή απλά εντείνει τον ανταγωνισμό με το Snapchat με μία ομοβροντία νέων δυνατοτήτων.

Μετά απο την δυνατότητα διαχείρησης πολλαπλων προφίλ, την δημιουργία επαγγελματικών προφιλ με στατιστικά αλλά και την νέα δυνατότητα των Stories, το Instagram μας δίνει ακόμα μία πολυπόθυτη δυνατότητα: αυτή του Zoom!

Πλέον από σήμερα οι χρήστες του Instagram έχουν την δυνατότητα να “ζουμάρουν” τις φωτογραφίες του feed, των βίντεο αλλά και του Eplore section με Pinch-to-zoom.

Η δυνατότητα δουλεύει εκπληκτικά καλά και ήταν κάτι που πραγματικά έλειπε από το Instagram.

Προς το παρόν η νέα δυνατότητα υπάρχει μόνο σε συσκευές iOS αλλά πολύ σύντομα θα επεκταθεί και στους χρήστες Android συσκευών.

Τί νομίζεις για την νέα δυνατότητα; Σου έλειπε; Να την αξιοποιήσεις;

Αφησε ένα σχόλιο και πες μας τη γνώμη σου.

Lightform Visual Communication
Lightform Visual Communication

Θέλεις ολοκληρωμένες υπηρεσίες οπτικής επικοινωνίας, branding και digital / social marketing για την επιχείρηση σου, για αποτελεσματική προβολή, και αυξηση πωλήσεων; Επικοινώνησε μαζί μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://lightform.gr/wp-content/uploads/2013/06/photoshop-tutorial-composite-9.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}