Image module

Ο πελάτης 

Η  επιχείρηση BeeInFashion απευθύνθηκε στην Lightform για την δημιουργία ενός δυναμικού διαδικτυακού τόπου με σκοπό να παρουσιάσει οργανωμένα άρθρα και πρακτικές συμβουλές ομορφιάς και στυλ, στην μορφή online Magazino. 

Image module

Οι Στόχοι 

Η δημιουργία μίας δηναμικής ιστοσελίδας / blog  με σκοπό να παρουσιάζεται ένας μεγάλος όγκος άρθρων γύρω από την ομορφία, το προσωπικό στυλ αλλά και προϊόντων, με οργανομένη δομή και θεματικούς δοαχωρισμούς. Επιπλέον να υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ενημερωτικ΄ς λίστας και ένος VIP club μελών στο άμεσο μέλλον. 

Video Presentation

Η ΕΡΕΥΝΑ 

Η έρευνα πρίν την δημιουργία της ιστοσελίδας μας επέτρεψε να συγκεντρώσουμε όλες τις κατηγορίες περιεχομένου γύρω από τις οποίες ήθελε να δημιουργεί περιεχόμενο και άρθρα, ώστε να τις συγκρίνουμε με τον ανταγωνισμό, τόσο σε ποιοτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο παρουσίασης. Έτσι διαπιστώσαμε ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στην αγορά και αναγνωρίσαμε μια μεγάλη ευκαιρία στον χώρο της γυναικείας ομορφιάς.

Με βάση αυτές τις πληροφορίες ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας, ώστε να καλύψει αυτό ακριβώς το κενό και να βοηθήσει την επιχείρηση να βγει μπροστά. 

Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ 

Η δημιουργία της ιστοσελίδας έγινε με πρωταρχικό σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των ειδικών αναγκών της επιχείρησης ( εύκολη διαχείρηση και ενημέρωση των άρθρων, δυνατότητα πολλαπλών αρθρογράφων, δυνατότητα ελέγχου των άρθρων και προγραμματισμό της δημοσίευσης αυτών κλπ ), την ταχύτατη φόρτωση των σελίδων αλλά και την εξαιρετικά φιλική mobile first εμπειρία, με σκοπό την βελτίωση του retention, του bounce rate αλλά και την αύξηση της επιισκεψιμότητας. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

Με την ολοκλήρωση της δημιουργίας της ιστοσελίδας BeeInFashion απόκτησε μία διαδικτυακή πλατφόρμα που της έδωσε μεγάλη αναγνωσιμότητα σε Πανελλαδικό επίπεδο και πρόσβαση σε ένα κοινό που αναζητά πρακτικές συμβουλές μόδας και ομορφιάς. Αυτό έδωσε την δυνατότητα στην επιχείρηση να προσελκύσει σπόνσορες για editorial περιεχόμενο μέσω αμοιβής αλλά και να δημιουργήσει σχέσεις με μεγάλους οίκους και brands από τον χώρο της γυναικείας ομορφιάς.

Image module

Οι παράγοντες της επιτυχίας

  • Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας για εμάς στην Lightform ξεκινά με την χαρτογράφηση των αναγκών του πελάτη. Για αυτό οι πρώτες 2 εβδομάδες υλοποίησης αφιερώθηκαν στο να κατανοήσουμε την το κοινο και τις ιδιίτερότητες του.
  • Το αμέσως επόμενο τμήμα της δημιουργίας μιας ιστοσελίδας είναι η χαρτογράφηση της δομής του. Ο πελάτης προσφέρει μια μεγάλη γκάμα άρθρων χωρισμένα σε διαφορετικές κατηγορίες. Εμείς φροντίσαμε η οργάνωση και η παρουσίαση τους να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε ο επισκέπτης να βρίσκει γρήγορα αυτό που θέλει, να διαβάζει επιπλέον σχετικά άρθρα και να επιστρέφει πίσω ξανά και ξανά για περισσότερα.
  • Το τελευταίο και το πιο σημαντικό μέρος της δημιουργίας ενός διαδικτυακού τόπου είναι η εύκολη επικοινωνία με το κοινό αλλά και με brands που θέλουν να προβληθούν στην πλατφόρμα. Για αυτό δημιουργήσαμε μια εξελιγμένη φόρμα επικοινωνίας η οποία αυτόματα χωρίζει και κατηγοριοποιεί τους επισκέπτες που επικοινωνούν με την επιχείρηση ( επισκέπτες ή brands ) , με σκοπό την άμεση ανταπόκριση από την εταιρεία και την γρήγορη & στοχευμένη επικοινωνία.

Καταπληκτικό Mobile Experience

Ένας από τους κύριους στόχους μας ήταν η ιστοσελίδα να έχει άψογη παρουσίαση και λειτουργικότητα σε κάθε mobile οθόνη, μίας και οι επισκέπτες προέρχονται από μια ευρύ κοινό που διαθέτουν συσκευές διαφορετικών μεγεθών, κόστους και δυνατοτήτων.

Έτσι πετύχαμε αύξηση του χρόνου παραμονής στην ιστοσελίδα αλλά και του απόλυτου αριθμού άρθρων προϊόντων κατά +86%.

Image module

Ελκυστικός και λειτουργικός σχεδιασμός που διευκολύνει την ανάγνωση

Η σωστή οπτική σχεδίαση μιας ιστοσελίδας δεν καλύπτει μόνο εικαστικές ανάγκες αλλά και λειτουργικές. Ένας καλαίσθητος διαδικτυακός τόπος σαν αυτό της BeeInFashion αποπνέει επαγγελματισμό, εμπιστοσύνη αλλά και σοβαρότητα, κάτι που μεταφράζεται σε ουσιαστική αύξηση του χρόνου παραμονής, ανάγνωσής αλλά και επιστροφής από τους επισκέπτες. 

Image module

Mobile Excellence

Κατά την δημιουργία της ιστοσελίδας δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στην λειτουργικότητα και εμφάνισή του σε κινητά μιας και αναμέναμε το μεγαλύτερο μέρος των επισκέψεων να προέρχεται από αυτά.

Αποτέλεσμα; Οι επισκέπτες που χρησιμοποιούν κινητό μένουν παραπάνω ώρα στην ιστοσελίδα σε ποσοστό +86%, βλέπουν πάνω από 6 άρθρα / επίσκεψη κατά μέσο όρο και αλληλοεπιδρούν ή επικοινωνούν με την επιχείρηση αλλά και τα διαφημιζόμενο σε αυτήν brands.

Image module
Image module
Image module
Image module
Image module

Κορυφαία ταχύτητα ανταπόκρισης

Όταν ξεκινάμε την δημιουργία μιας ιστοσελίδας βελτιστοποιούμε τα πάντα, με σκοπό την ταχύτατη λειτουργία και ανταπόκρισή του. Έτσι και εδώ μέσα από ειδικές τεχνικές βελτιστοποίησης πετύχαμε εξαιρετικές ταχύτητες, ειδικά σε κινητές συσκευές.  
 
Το αποτέλεσμα; Ουσιαστική  αύξηση της ταχύτητας και κατ’ επέκτασητου χρόνου παραμονής και ανάγνωσης άρθρων μέσα από mobile συσκευές. 

Image module
Image module
Image module
Image module

Επίλογος

Η BeeInFashion απόκτησε ένα εξαιρετικών προδιαγραφών διαδικτυακό τόπο και πλατφόρμα που μπορεί να ενημερωθεί εύκολα και γρήγορα. Προσφέρει την δυνατότητα στην επιχείρηση να δημοσιεύει εύκολα ένα μεγάλο αριθμό άρθρων αλλά και να εξυπηρετεί ταυτόχρονα ένα τεράστιο αριθμό επισκεπτών από όλη την Ελλάδα. Τέλος έχει δημιουργήσει ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης που έχει να κάνει με συνεργασίες και προβολή γνωστών brands ομορφιάς.

Image module
Ενδιαφέρεσαι να ξεκινήσεις κάτι;

Ας μιλήσουμε!

Συμπλήρωσε τα πεδία της φόρμας μας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σου και να προτείνουμε πρακτικές & αποτελεσματικές λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησης ή της εταιρείας σου.