Image module

Ο πελάτης

Η Oenosophy wine tours είναι είναι μια πρωτοποριακή επιχείρηση υπηρεσιών οινοτουρισμού που απευθύνεται σε πελάτες από Αμερική και Ευρώπη που θέλουν να γνωρίσουν τον οινικό πλούτο της Β. Ελλάς, καθώς και να συμμετέχουν σε tailor made δράσεις και εκδρομές.

Image module

Οι Στόχοι

Η δημιουργία μίας ιστοσελίδας με σκοπό την επικοινωνία της επιχείρησης σε Αμερική και Ευρώπη, καθώς και την αύξηση κρατήσεων για την διεξαγωγή tailored made εκδρομών στην Β. Ελλάδα.

Η ΕΡΕΥΝΑ 

Η έρευνα πριν την δημιουργία της ιστοσελίδας μας επέτρεψε να συγκεντρώσουμε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρηση και να τις παρουσιάσουμε με ένα κατανοητό και καλαίσθητο τρόπο ώστε μέσα σε 5 δευτερόλεπτα ο επισκέπτης να καταλαβαίνει γρήγορα τι προσφέρει και γιατί ξεχωρίζει η Oenosophy Wine Tours στον τομέα του οινοτουρισμού. 

Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Η δημιουργία της ιστοσελίδας έγινε με πρωταρχικό σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των ειδικών αναγκών της επιχείρησης όπως:

Αποτελεσματική προσοβλή στην ιδιαίτερη αγορά της Αμερικής και της Ευρώπης
Δυνατότητα πολλαπλών κρατήσεων και εκδρομών με βάση τις ανάγκες κάθε πελάτη
Διαδύνδεση με τα Social Media για αποτελεσματική και στοχευμένη προβολή σε αυτά
Δημιουργία ένός δυναμικού blog για παρουσιάσεις, reviews αλλά και περιεχόμενο για inbound marketing.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Με την ολοκλήρωση της δημιουργίας της ιστοσελίδας η Oenosophy Wine tours απόκτησε μία δυναμική και καλαίσθητη διαδικτυακή παρουσία που της έδωσε ολοκληρωμένη προβολή σε Αμερική, Ευρώπη αλλά και Ελλάδα. Αύξησε κατακόρυφα την επισκεψημότητα εξωτερικού από mobile συσκευές, καθώς και τα αιτήματα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις.

Τέλος υλοποίησε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα 2 άκρως επιτυχημένες εκδηλώσεις που επικοινωνήθηκαν μέσα από την νέα ιστοσελίδα.

Image module

Οι παράγοντες της επιτυχίας

  • Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας για εμάς στην Lightform ξεκινά με την χαρτογράφηση των αναγκών του πελάτη. Για αυτό οι πρώτες 3 εβδομάδες υλοποίησης αφιερώθηκαν στο να κατανοήσουμε την αγορά οινοτουρισμού σε Αμερική, Ευρώπη και Ελλάδα.
  • Το αμέσως επόμενο τμήμα της δημιουργίας μιας ιστοσελίδας είναι η χαρτογράφηση της δομής του. Ο πελάτης προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ευέλικτων υπηρεσιών σε αρκετές διαφορετικές τοποθεςίες. Εμείς απλοποιήσαμε σημαντικά τον τρόπο παρουςίασης και έτσι οι πελάτες βρήσκουν εύκολα και γρήγορα όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται, από κινητές συσκευές αλλά και από desktop.
  • Το τελευταίο και το πιο σημαντικό μέρος της δημιουργίας ενός διαδικτυακού τόπου είναι η εύκολη επικοινωνία του πελάτη και το follow up. Για αυτό φροντίσαμε η επικοινωνία να γίνεται άμεσα τόσο μέσα από την ιστοσελίδα όσο και μέσα από τα Social Media, δημιουργόντας την κατάλληλη τεχνική υποδομή.

Καταπληκτικό Mobile Experience

Ένας από τους κύριους στόχους μας ήταν η ιστοσελίδα να έχει άψογη παρουσίαση και λειτουργικότητα σε κάθε mobile οθόνη, μίας και οι πελάτες της επιχείρησης είναι άτομα μεσαίας και μεγάλης ηλικίας και είναι προτιμάνε έναν απλοποιημένο αλλά όμορφο τρόπο παρουσίασης των πληροφοριών / υπηρεσιών.

Έτσι πετύχαμε αύξηση του χρόνου παραμονής στην ιστοσελίδα αλλά και του απόλυτου αριθμού προβολής σελίδων και υπηρεσιών κατά +68% τις πρώτες 30 ημέρες.

Image module

Ελκυστικός και λειτουργικός σχεδιασμός που διευκολύνει τις πωλήσεις

Η σωστή οπτική σχεδίαση μιας ιστοσελίδας δεν καλύπτει μόνο εικαστικές ανάγκες αλλά και λειτουργικές. Ένας καλαίσθητος διαδικτυακός τόπος σαν αυτό της Oenosophy Wine Tours αποπνέει επαγγελματισμό, εμπιστοσύνη αλλά και σοβαρότητα, κάτι που μεταφράζεται σε ουσιαστική αύξηση των πιθανοτήτων επικοινωνίας, επίσκεψης στα γραφεία αλλά και τηλεφωνικής / ηλεκτρονικής επικοινωνίας από τους επισκέπτες. Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό μίας και απευθυνόμαστε σε πελάτες που είναι κατά πλειοψηφία στο εξωτερικό.

Image module

Mobile Excellence

Κατά την δημιουργία της ιστοσελίδας δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στην λειτουργικότητα και εμφάνιση του σε κινητά μιας και αναμέναμε το μεγαλύτερο μέρος των επισκέψεων να προέρχεται από αυτά λόγω της συμπεριφοράς των πελατών.

Αποτέλεσμα; Οι επισκέπτες που χρησιμοποιούν κινητό μένουν παραπάνω ώρα στην ιστοσελίδα σε ποσοστό +86%, βλέπουν πάνω από 6 σελίδες με υπηρεσίες / επίσκεψη κατά μέσο όρο και αλληλοεπιδρούν ή επικοινωνούν με τον πελάτη μας ακόμα περισσότερο, κάτι που αυξάνει ουσιαστικά τις πιθανότητες κρατήσεων.

Image module
Image module
Image module
Image module
Image module

Κορυφαία ταχύτητα ανταπόκρισης

Όταν ξεκινάμε την δημιουργία μιας ιστοσελίδας βελτιστοποιούμε τα πάντα, με σκοπό την ταχύτατη λειτουργία και ανταπόκριση του. Έτσι και εδώ μέσα από ειδικές τεχνικές βελτιστοποίησης πετύχαμε εξαιρετικές ταχύτητες, ειδικά σε κινητές συσκευές.

Το αποτέλεσμα; Ουσιαστική αύξηση της ταχύτητας και κατ’ επέκταση των αιτημάτων πληροφοριών μέσα από mobile συσκευές.

Image module
Image module
Image module
Image module
Image module

Επίλογος

Η Oenosophy Wine Tours απόκτησε ένα εξαιρετικών προδιαγραφών διαδικτυακό τόπο που μπορεί να ενημερωθεί εύκολα από το προσωπικό της εταιρείας. Προσφέρει την δυνατότητα στην εταιρεία να επικοινωνεί εύκολα και άμεσα προγράμματα επιδοτήσεων αλλά και νέα έργα με σκοπό τόσο την προσέλκυση νέων πελατών όσο και την καθιέρωση της ως την κορυφαία επιχείρηση τεχνικών έργων.

Image module
Ενδιαφέρεσαι να ξεκινήσεις κάτι;

Ας μιλήσουμε!

Συμπλήρωσε τα πεδία της φόρμας μας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σου και να προτείνουμε πρακτικές & αποτελεσματικές λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησης ή της εταιρείας σου.