Social Media όχι γιατί πρέπει αλλά όπως πρέπει

Τα Social Media δεν είναι απλά ένα κανάλι διαφήμισης. Είναι ο καταλύτης της επιτυχίας της επιχείρησής σου. Η Lightform μπορεί να σε βοηθήσει να τα δαμάσεις και να τα χρησιμοποιήσεις αποτελεσματικά.

Social Branding

H Επιχείρηση σου επιβάλλεται να είναι social. Αλλά τι πραγματικά σημαίνει αυτό και πώς μπορείς να χτίσεις ένα ισχυρό social brand για την επιχείρηση σου, με ισχυρά θεμέλια που θα εκτοξέυσει την ανάπτυξη και κατ’ επέκταση τις πωλήσεις;

Image module

Το Social Marketing δεν είναι απλά πωλήσεις, είναι κάτι καλύτερο. H Lightform προσφέρει υπηρεσίες social marketing που έχουν σαν σκοπό να αυξήσουν τον αριθμό των ανθρώπων που αγαπούν και εμπιστεύονται το Brand της επιχείρησης σου,δημιουργώντας ταυτόχρονα ισχυρούς και διαχρονικούς δεσμούς.

Διαθέτουμε τα κατάλληλα εργαλεία και γνώση ώστε να μεταδώσουμε αποτελεσματικά τις αξίες της επιχείρισης σου σε ένα απίστευτα στοχευμένο κοινό. Έτσι εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο ( και πολλαπλά ) το διαφημιστικό σου Budget, βελτιστοποιώντας τα αποτελέσματα και το ROI, μέσα σε μερικές μόνο εβδομάδες.

Επιπλέον μέσα από το Social Marketing μπορούμε να αντιστρέψουμε την πτωτική πορεία διαφημιστικών ενεργειών και να τις επαναφέρουμε στην κερδοφορία.

Τέλος μέσα από το Social Marketing σε βοηθάμε στο να κατανοήσεις σε βάθος το κοινό και τους υποψήφιους πελάτες σου, κάτι που θα σου δώσει την δυνατότητα να σχεδιάσεις διαφημιστικές ενέργειες με μεγάλη αποτελεσματικότητα και άμεση απόδοση.

Social Marketing

Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη προβολή της επιχείρησής σου  στο Facebook και στο Instagram, καθώς και τη διαχείριση του εταιρικού Newsletter

Image module
Για εμάς ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός. Γι αυτό δουλεύουμε επάνω στις ανάγκες σου και πετυχαίνουμε για την επιχείρησή σου τα ακόλουθα:

  • Αύξηση awareness & ενδυνάμωση του Brand
  • Αύξηση τζίρου
  • Αύξηση leads – Έυρεση υποψήφιων πελατών
  • Δημιουργία ισχυρών σχέσεων με το κοινό

Στη Lightform δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Για αυτόν το λόγο , το τμήμα Συμβουλευτικής και Στρατηγικής Έρευνας της Lightform αναλαμβάνει τη μελέτη και δηµιουργία ενός ολοκληρωµένου πλάνου Digital Marketing το οποίο θα µπορεί να χρησιµοποιηθεί σαν οδηγός από την εταιρεία σου για το επόµενο έτος σχετικά µε τους στόχους, τις δράσεις αλλά και τα πρακτικά βήµατα που πρέπει να γίνουν.

Επιπρόσθετα, μέσα από την εμπειρία μας αλλά και τη συνεχή μας εκπαίδευση, διαθέτουμε σε βάθος γνώση της κάθε πλατφόρμας καθώς και των ιδιαιτεροτήτων της, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν θέλεις η προβολή σου να είναι επιτυχημένη χωρίς να σπαταλάς άσκοπα πόρους και χρόνο.

Τέλος, σε ενημερώνουμε συνεχώς για την πορεία του Social – Digital Marketing Plan με αναφορές, αλλά πέραν αυτού, σου προτείνουμε καινούριες ιδέες ή πρακτικές λύσεις μόνο για εσένα.

Social Sales

Πωλήσεις People to People σε ένα κοινό 2.200.000.000 υποψήφιων πελατών

Image module

Τα social media είναι το μοναδικό μέσο που μπορεί να συνδυάσει αποτελεσματικά το branding, το marketing και τις πωλήσεις. Όλες οι δυνατότητες και ευκαιρίες ανάπτυξης είναι πλέον σε μία δέσμη μέσων κοινωνικής δικτύωσης στα οποία μια επιχείρηση έχει άμεση πρόσβαση χωρίς μεσάζοντες και κλειδοκράτορες

Δεν είναι τυχαίο το ότι το 91% των key desision makers στο χώρο του B2B και του B2C είναι ενεργοί στα Social Media.

Η Lightform έχοντας βαθιά γνώση και εμπειρία στον τομέα αυτό είναι σε θέση να βοηθήσει μια επιχείρηση στο να επιλέξει τα κατάλληλα social networks και να δημιουργήσει κανάλια πώλησης  προϊόντων και υπηρεσιών σε σε αυτά.

Στην συνέχεια η Lightform δημιουργεί native περιεχόμενο για κάθε πλατφόρμα σε μορφή κειμένου, φωτογραφιών ή βίντεο και το προβάλλει σε ένα μεγάλο στοχευμένο κοινό, διευρύνοντας την πελατειακή βάση των επιχειρήσεων που μας εμπιστεύονται, και επέκταση τον τζίρο τους.

Πες μας για το Project σου!

Συμπλήρωσε τα πεδία της φόρμας μας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σου και να προτείνουμε πρακτικές & αποτελεσματικές λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησης ή της εταιρείας σου.

T. 2513. 006104
E. info [@] lightform.gr

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Πες μας για το Project σου!

Συμπλήρωσε τα πεδία της φόρμας μας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σου και να προτείνουμε πρακτικές & αποτελεσματικές λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησης ή της εταιρείας σου.

T. 2513. 006104
E. info [@] lightform.gr

Πληροφορίες Επικοινωνίας